• Špeciálne Vianočky

          • Podujatie Špeciálne Vianočky sa konalo dňa 13.12.2023 na pôde Pedagogickej fakulty UKF. Zúčastnili  sa ho žiaci elokovaných tried z Kyneku. Žiaci pozorne sledovali aj milý program, ktorý sa niesol vo vianočnej nálade plnom krásnych piesní. Po programe nasledoval workshop kde si žiaci tvorili maľovaním rôzne dekorácie a obrázky. Zdobili medovníky a zatancovali si na populárne vianočné piesne. Pri stánku na rozvoj komunikácie skladali zo slabík slová a obrázkové domino. V časti s názvom snoezelen si vypočuli rozprávku O troch prasiatkach a na chvíľku zrelaxovali a skúšali aj dychové cvičenia. Na záver čakala žiakov odmena v podobe pohostenia a výberu hračky. Žiakom sa tento program veľmi páčil živo sa zaujímali o všetky aktivity a s úsmevom sa vrátili do školy.

          • Obrovské ĎAKUJEME...

          • Mikulášsky deň bol pre naše deti plný prekvapení. O jedno obrovské prekvapenie sa postarali aj obetaví rodičia nášho žiaka Martina Švihoríka, keď v spolupráci s pani učiteľkami z Atómovej ulice v Trnave zásobili našu školu hygienickými a školskými potrebami. Pani učiteľky Soňa Švihoríková a Ľubica Tarabíková zorganizovali celú zbierku s krásnym výsledkom, ktorý nám bude počas celého školského roka nápomocným v starostlivosti o našich žiakov.

          • Predvianočné aktivity elokovanej triedy v Krškanoch

          • Deti z elokovanej triedy v Krškanoch už netrpezlivo odpočitavajú dni do Vianoc, na ktoré sa veľmi tešia. Spoločnými silami sme si vytvorili Santa Clausa, ktorému každým dňom pribúda časť brady, kým mu do Vianoc nenarastie celá.